Loyal Followers

Sunday, November 09, 2008

A story yet to remember...

***A story yet to remember***

Orang tua, Anak kecil & Tapak sulaiman.

Suatu subuh yang hening seorang tua berdiri diatas tebing Pantai sambil menikmati udara segar pagi. Merenung ke bawah, dia melihat suatu pemandangan yang aneh. Di persisiran pantai, beribu-ribu tapak sulaiman terdampar sejauh mata memandang, di bawa ombak selepas taufan malam semalam. Yang lebih aneh lagi kelihatan seorang anak kecil berulang kali membongkak, mengutip dan mencampakkan kembali tapak sulaiman ke laut lepas. Berkata dibenak hati orang tua itu “isshh kerja sia-sia. Tak mungkin budak itu boleh menyelamatkan kesemua tapak sulaiman itu.” Orang tua itu mengambil keputusan untuk menyedarkan budak itu tantang perkara tersebut. “wahai anakku apa yang kamu lakukan ini sia-sia. Tak mungkin kamu dapat menyelamatkan kesemua tapak sulaiman itu.” Anak kecil itu merenung orang tua itu dan mencampakkan tapak sulaiman ke laut seraya berkata “sekurang-kurangnya saya menyelamatkan yang itu.” Dan meneruskan sumbangannya.

Moral of this story:
Jangan mudah putus asa.
Jangan berhenti menyumbang.

Friday, October 31, 2008

Read this and u will cry....

When you were 8 years
old, your mom handed you an ice
cream. You thanked her by dripping it
all over your lap.
.
When you were 9 years old, she paid for
piano lessons. You thanked her by
never even bothering to practice.
.
When you were 10 years old she drove
you all day, from soccer to football
to one birthday party after another.You thanked her by jumping out of the
car and never looking back.
.
When you were 11 years old, she took
you and your friends to the movies.You thanked her by asking to sit in a
different row.
.
When you were 12 years old, she warned
you not to watch certain TV shows. You
thanked her by waiting until she left
the house.
.
When you were 13, she suggested a
haircut that was becoming. You thanked
her by telling her she had no taste.
.
When you were 14, she paid for a month
away at summer camp. You thanked her by
forgetting to write a single letter.
.
When you were 15, she came home from
work, looking for a hug. You thanked
her by having your bedroom door locked.
.
When you were 16, she taught you how
to drive her car. You thanked her by
taking it every chance you could.
.
When you were 17, she was expecting
an important call. You thanked her by
being on the phone all night.
.
When you were 18, she cried at your
high school graduation . You thanked
her by staying out partying until dawn.
.
When you were 19, she paid for your
college tuition, drove you to campus
carried your bags. You thanked her by
saying good-bye outside the dorm so you
wouldn't be embarrassed in front of
your friends.
.
When you were 25, she helped to pay
for your wedding, and she cried and
told you how deeply she loved you. You
thanked her by moving halfway across
the country.
.
When you were 50, she fell ill and
needed you to take care of her. You
thanked her by reading about the
burden parents become to their
children.And then, one day, she
quietly died.
.
And everything you never did came
crashing down like thunder on YOUR HEART..
& If you love
your
MOM & you
thank her
deeply, re post this bulletin
saying "read this and you will cry"
if
you don't,
then you obviously
don't care if your
mom dies...

Sayangnya...


"Menyemai cinta bersama seorang insan yang bernama Ahmad Syahrinmie Izhan ternyata indah, ada suka, ada duka, ada ketawa, ada air mata, ada gembira, ada sedih, ada marah, ada cemburu, ada sakit hati, semuanya cukup lengkap...
Dan tanpa aku sedari, itulah yang mematangkan hubungan kami...
Semoga Allah memelihara kasih-sayang antara kami sampai syurga...Insyaallah..."

Tuesday, October 28, 2008

Trip to Parlimen....




klaz kitorg ngah sibuk bgambar dalam bas
aksi sebelum bas meletop...huhuhuh...


Parlimen bersidang.....

meet again...huuhuhu...ari rabu lepas kitorang de trip ke parlimen skali ngan kelas A,B dan D (UiTM)...Best gak ah g sane,klas kitorg naik bas skali tp bas 2 dah buruk ckit,mula2 naik 2 semangat gler ah nak amik gambar la ape la tup2 mase ngah on da way,bas yg kitorg naik 2 berasap...jeng3...mula2 tu wat rilek jela mcm x de pape,tp makin lame makin kuat brasap smpai la bdk2 kat blakang 2 ckp bas meletop...ape lagi,kecoh r dalam bas 2...huhuhu...nasib baik r aku ngan shida duk depan...pak cik bas 2 plak,kitorg ckp bas mletop wat x tahu je,bleh plak tsengih2...kitorag x nak mati lg pak cik ooiii...huhuhu...nasib baik la mse 2 dah nk dekat sampai parlimen,trpaksa la kitorg naik bas blakang,x ksh la berdiri pun asalkan jgn jalan kaki...huhuhu...sampai kat parlimen 2 aku shida ngan paer jalan skali..bnyak songeh tul nk masuk kat parlimen 2,kne amik fon la ape laaa...mse kitorg masuk dalam dewan 2,hadi awang ngah brcakap,boring gak r mula2 tu...Anwar Ibrahim pun ade tp die x ckp pun ari nie,duk rilek jeeerrr...yg aku knal pun Datuk Pa, Ibrahim Ali, Khairie Jamaluddin,tp ari 2 x ramai sgt r sbb menteri kabinet de mesyuarat...pastu tgh org ngah syok dgr dirg gaduh,kne la kuar...aku paer ngan shida g solat pastu kitorg g makan kat cafe parlimen...mula2 tu ingat mkann kat cafe 2 mahal sbb taraf2 menteri je mkn kt situ,skali murah dari DC...ape lagi makan laaa,siap refill lg..alaa...x kisah la,bkn luak pun,menteri leh cover laaa...hahahaha...ptg 2 kitorg balik dalam hujan lebat,trpaksa la redah jgk...smpai kat UiTM dah kul 8 mlm...huhuhuhu...Daaaaa....

Monday, October 20, 2008

Black & White


Cehhh...future lawyer ke nie???

mudah mudahan laaaa....

lepas class CSC 134 kat dalam Lab


wahhhh...over tul si khairul tu,nak terbang balik kenanga ke????



uish...intan sorang jer yg sesat tu...well,purple for the judge..hahaha





Such a happening class we share together...


- LWA 01 I -


Lawa ke tak???

Kalau perempuan lawa pendiamLelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiamLelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi...
kalau perempuan lawa berbuat jahatLelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih...
kesian kalau perempuan tak lawa berbuat jahatLelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak hoduh...
kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem Lelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!
kalau perempuan lawa ditinggal kekasih Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasihLelaki akan kata:...patut pun kena reject...
kalau perempuan lawa penyayang binatangLelaki akan cakap: perasaannya halus...penuhkasih sayang...
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...
kalau perempuan x lawa bawa BMW Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....kalau perempuan lawa bawa BMWLelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
kalau perempuan lawa tak mau bergambar Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar...kalau perempuan tak lawa tak mau bergambarLelaki akan kata: sedar pun diri...
kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan cakap: caring sungguh....kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
kalau perempuan lawa bersedih hati Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever kalau perempuan tak lawa bersedih hati Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
kalau perempuan lawa masak Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...kalau perempuan tak lawa masak Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
kalau perempuan lawa main2 miss call Lelaki akan kata: takpe...kalau perempuan tak lawa main2 miss callLelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke...
sibuk ni tau..kalau perempuan lawa hantar2 email Lelaki akan kata: sukenya....kalau perempuan tak lawa hantar2 email Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring aku...
Wallahualam.........:)

Friday, September 26, 2008

Late nite post!!!


hurmmmmm.......malam nie aku x leh nk tido laaa,mngkin sbb excited sgt nk balik raya esok...huhuhu..
X sabarnye aku nk balik raya,x pernah lg aku merasa brbuka puasa ngan family aku puase tahun nie...msti best sbb ma aku ckp abah aku nk wat majlis brbuka puasa secara besar besaran kat umah aku, pnggil sume family blah ma n abah aku...waaaa...msti syok gler, mlm 2 leh main mercun n bunga api...huhuhuhu...tahun nie abah aku nk wat lemang, msti meraih punye raya ngan family besar aku tahun nie, nie yang wat aku x sabar2 menanti detik meninggalkan bandar Shah Alam nie mlm esok...Baju raya aku tahun nie kaler biru muda, same la ngan somebody else nie...tahun nie raya aku pasti lebih bermakna dgn kehadiran dia, mudah mudahan mcm 2 laaa.....k ah, aku pun nk chow dlu, kang ble da smpai kmpung aku conteng2 r kat cni lg.....nitezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........esok malas g klazzzzzzzzzzzzzzzzzz.................

Salam Perantau LWA01 I

Thursday, September 25, 2008

Berbuka Puase!!!!


huhuhuhu....welcome back!!!
smalam aku kuar berbuka puase ngan classmate aku kt Bintang sidewalk...
Best gak la dpt kumpul ramai2 smbil bukak puase..tp yang teruknye makanan smpai lambat gler...kul 8 lbih pun mkanan x smpi2 lg,mau je kitorg g ambush mamak2 kt situ....
Cian kt nabila, dah la malam 2 die da nk balik sabah...cdihnye...
aku nie plak dh x sabar nk balik raya mlm esok,rase malas dah nk g kelas,jasad je kt cni,roh da smpai rumah...huhuhu...
Bongok r MARA nie, elaun aku sorang je x masuk2 lg, pokai laaaa....
nk shopping baju raye pun x de duit...ape kes nie?????
k ah,aku nk msuk klaz library nie...chow dlu...bubye....
Gambar kt atas 2 mase bukak pose kat pak ali kopitiam, gmbar yg latest x transfer lg...yuhuuuu...

Monday, September 22, 2008

Mengenal diri melalui bulan kelahiran....


Berikut disenaraikan kajian mengenai bulan dan sikap anda, yang telah dijalankan oleh
Yang Berbahagia Dato' Dr. Fadzilah Kamsah.

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.
* Pendiam kecuali telah dirangsang.
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi

FEBRUARI

* Berfikiran abstrak.
* Sukakan benda yang realiti dan abstrak.
* Bijak dan pintar
* Berpewatakan yang mudah berubah.
* Mudah menawan orang lain.
* Agak pendiam.
* Pemalu dan rendah diri.
* Jujur dan setia pada segalanya.
* Keras hati untuk mencapai matlamat.
* Tidak suka dikongkong.
* Mudah memberontak apabila dikongkong.
* Suka kegiatan yang lasak.
* Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.
* Mudah mempamerkan marahnya.
* Tidak suka benda yang remeh-temeh.
* Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya.
* Sangat berani dan suka memberontak.
* Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka hiburan dan sukan.
* Suka benda yang bersifat seni.
* Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran.
* Berkecenderungan pada benda yang tahyul.
* Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros.
* Belajar untuk mempamerkan emosi

MAC

* Berpesonaliti menarik dan menawan.
* Mudah didampingi.
* Sangat pemalu dan pemendam rasa.
* Sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati.
* Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.
* Suka pada kedamaian.
* Sangat peka pada orang lain.
* Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain.
* Tidak cepat marah dan sangat amanah.
* Tahu membalas dan mengenang budi.
* Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
* Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal.
* Suka berangan-angan.
* Suka melancong.
* Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
* Kelam kabut dalam memilih pasangan.
* Suka dengan hiasan rumahtangga.
* Punya bakat seni dalalm bidang muzik.
* Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik.
* Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan

APRIL

* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam.
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu

MEI

* Keras hati & tegas.
* Kuat semangat & bermotivasi tinggi.
* Pemikiran yang tajam.
* Mudah marah apabila tidak dikawal.
* Pandai menarik hati & perhatian orang lain .
* Perasaan yang amat mendalam.
* Cantik dari segi mental & fizikal.
* Tidak perlu dimotivasikan.
* Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain.
* Mudah dipujuk.
* Bersikap sistematik (otak kiri).
* Suka berangan.
* Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu.
* Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit.
* Daya khayalan yang tinggi.
* Permikiran yang tajam.
* Pandai berdebat.
* Fizikal yang baik.
* Kelemahan sistem pernafasan.
* Suka sastera, seni & muzik serta melancong.
* Tidak berapa suka duduk di rumah.
* Tidak boleh duduk diam.
* Tidak punya ramai anak.
* Rajin dan bersemangat tinggi.
* Agak boros

JUN

* Berfikiran jauh & berwawasan.
* Mudah ditawan kerana sikap baik.
* Berperangai lemah lembut.
* Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood.
* Idea yang terlalu banyak di kepala.
* Bersikap sensitif.
* Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir).
* Sukar melakukan sesuatu dengan segera.
* Bersikap suka menangguh-nangguh.
* Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik.
* Cepat marah & cepat sejuk.
* Suka bercakap & berdebat.
* Suka buat lawak & bergurau.
* Otaknya cerdas berangan-angan.
* Mudah berkawan & pandai berkawan.
* orang yang sangat tertib.
* Pandai mempamerkan sikap.
* Mudah kecil hati.
* Mudah kena selsema.
* Suka berkemas.
* Cepat rasa bosan.
* Sikap terlalu memilih & cerewet.
* Kurang mempamerkan perasaan.
* Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.
* Suka pada barang yang berjenama.
* Mudah menjadi eksekutif.
* Kedegilan yang tidak terkawal.
* Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.

JULAI

* Sangat suka didamping.
* Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki.
* Agak pendiam kecuali dirangsang.
* Ada harga dan maruah diri.
* Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan.
* Mudah dipujuk dan bercakap lurus.
* Sangat menjaga hati orang lain.
* Sangat peramah.
* Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
* Berjiwa sentimental.
* Jarang berdendam.
* Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
* Tidak suka benda remeh-temeh.
* Membimbing cara fizikal dan mental.
* Sangat peka, mengambil berat dan mengasihi serta penyayang.
* Layanan yang serupa terhadap semua orang.
* Tinggi daya simpati.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka menilai orang lain melalui pemerhatian.
* Mudah dan rajin belajar.
* Suka muhasabah diri.
* Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama.
* Suka mendiamkan diri.
* Suka duduk di rumah.
* Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan.
* Tidak agresif kecuali terpaksa.
* Lemah dari segi kesihatan perut.
* Mudah gemuk kalau tak kawal diet.
* Minta disayangi.
* Mudah terluka hati tapi lambat pulih.
* Terlalu mengambil berat.
* Rajin dalam membuat kerja

OGOS

* Suka berlawak.
* Mudah tertawan padanya.
* Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain.
* Berani dan tidak tahu takut.
* Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan.
* Pandai memujuk orang lain.
* Terlalu pemurah & bersikap ego.
* Nilai harga diri yang sangat tinggi.
* Dahagakan pujian.
* Semangat juang yang luar biasa.
* Cepat marah & mudah mengamuk.
* Mudah marah apabila cakapnya dilawan.
* Sangat cemburu.
* Daya pemerhatian yang tajam & teliti.
* Cepat berfikir.
* Fikiran yang berdikari.
* Suka memimpin & dipimpin.
* Sifat suka berangan.
* Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat.
* Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk.
* Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit.
* Belajar untuk bertenang.
* Sikap kelam kabut.
* Romantik, pengasih dan penyayang.
* Suka mencari kawan

SEPTEMBER

* Sangat bersopan santun & bertolak ansur.
* Sangat cermat, teliti & teratur.
* Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.
* Pendiam tapi pandai bercakap.
* Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
* Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur.
* Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
* Sangat sensitif yang tidak diketahui.
* orang yang banyak berfikir.
* Daya pentaakulan yang baik.
* Otak bijak & mudah belajar.
* Suka mencari maklumat.
* Kawal diri dari terlalu mengkritik.
* Pandai mendorong diri sendiri.
* Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.
* Suka sukan, hiburan & melancong.
* Kurang menunjukkan perasaannya.
* Terluka hatinya sangat lama disimpan.
* Terlalu memilih pasangan.
* Sukakan benda yang luas.
* Bersistematik

OKTOBER

* Suka berbual.
* Suka orang yang sayang padanya.
* Suka ambil jln tengah.
* Sangat menawan & sopan santun.
* Kecantikan luar & dalam.
* Tidak pandai berbohong & berpura-pura.
* Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan.
* Sentiasa berkawan.
* Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.
* Cepat marah.
* Macam pentingkan diri sendiri.
* Tidak menolong orang kecuali diminta.
* Suka melihat dari perspektifnya sendiri.
* Tidak suka terima pandangan orang lain.
* Emosi yang mudah terusik.
* Suka berangan & pandai bercakap.
* Emosi yang kelam kabut.
* Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan).
* Suka melancong, bidang sastera & seni.
* Pengasih, penyayang & lemah lembut.
* Romantik dalam percintaan.
* Mudah terusik hati & cemburu.
* Ambil berat tentang orang lain.
* Suka kegiatan luar.
* orang yang adil.
* Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.
* Mudah patah semangat

NOVEMBER

* Banyak idea dalam perkara.
* Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
* Berfikiran kehadapan.
* Berfikiran unik dan bijak.
* Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
* Pemikiran yang tajam.
* Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
* Sesuai jadi seorang doktor.
* Cermat dan teliti.
* Personaliti yang dinamik.
* Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
* Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
* Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
* Terlalu degil dan keras hati.
* Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
* Tak suka marah kecuali digugat.
* Mudah ambil berat terhadap orang lain.
* Pandai muhasabah diri.
* Cara berfikir yang lain dari orang lain.
* Otak yang sangat tajam.
* Pandai mendorong diri sendiri.
* Tidak hargai pujian.
* Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
* Cuba sampai berjaya.
* Badan yang sasa.
* Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
* Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
* Suka duduk d irumah.
* Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
* Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
* Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
* Bercita-cita tinggi.
* Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

DISEMBER

· Sangat setia dan pemurah.
* Bersifat patriotik.

* Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
* Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.

* Bercita-cita tinggi.
* Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
* Seronok bila didampingi.

* Suka bercampur dengan orang.
* Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
* Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
* Tidak pandai berpura-pura.

* Cepat marah.
* Perangai yang mudah berubah-ubah.

* Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
* Benci pada kongkongan.

* Suka berlawak.

* Pandai buat lawak dan berfikiran logik

kOrAnG cHeCk La SeNdIrI,bEtUl Ke X aKu X tAhU............


Catch up!!!


hello!!!

Thanks for visit my blog...

I'm now doing my Asasi Undang-Undang at Universiti Teknologi MARA, Shah Alam, Selangor...

Erm...I love my friend very much...They are such a big happiness for me...

To all my fren yg fly ke Russia smalam utk wat Medic, good Luck untuk korang sume...